Cand ti se strepezesc dintii dar tot nu te lasa inima sa mai lasi cirese in copac.
E-Z Breezy Pavlova:
Ingrediente:
Dati la cuptor la 130 de grade, o ora. Apoi lasati in cuptor, cu usa intredeschisa, pana se raceste.Oricum o sa se crape si o sa se turteasca. O sa ramana inalta si frumoasa, cremoasa in mijloc si crocanta la exterior.
Adaugati frisca asa incat sa umple fiecare denivelare, apoi fructele si, la final, mazgaliti cu dulceata.
P.S.: Merge mancata la umbra, cu un pahar de socata rece ^_^
E-Z Breezy Pavlova:
Ingrediente:
- 3 albusuri de "oo"
- 160g de zahar
- o lingurita de amidon
- o lingurita de otet
- 250ml frisca
- fructe (cirese, capsuni, zmeura, fragi, mure... ce aveti prin sau pe langa casa)
- 1-2 lingurite de dulceata (de cirese amare)
- frunze de menta
How to:
Bateti albusurile pana cand spuma face piscuri ferme. Apoi adaugati treptat zaharul si amestecati pana se formeaza o crema lucioasa si lipicioasa. Adaugati amidonul si otetul si mai amestecati un pic.
Turnati crema intr-o tava, pe hartie de copt, sub forma unei balegutze bezele frumoase si ciufulite.
Dati la cuptor la 130 de grade, o ora. Apoi lasati in cuptor, cu usa intredeschisa, pana se raceste.
Adaugati frisca asa incat sa umple fiecare denivelare, apoi fructele si, la final, mazgaliti cu dulceata.
P.S.: Merge mancata la umbra, cu un pahar de socata rece ^_^
Comments
Post a Comment
Talk to me!