Cand ti-e cald si vrei o salata dar nu chiar o salata, ceva asa mai satios dar nu chiar carne.
Ingrediente:
Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se caleste ceapa apoi se adauga pastaile pana se rumenesc si ele. Adaugati 3 linguri de apa si puneti un capac sa se innabuse putin pastaile daca raman prea tari. Eu oricum le prefer mai "al-dente". Luati de pe foc si adaugati parmezanul peste pastai cat sunt inca fierbinti. Taiati felii cartofii, amestecati-i cu fasolea verde si cu rosiile taiate. Presarati semintele de susan negru, usor rumenite intr-o tigaita. Stropiti cu otet balsamic si potriviti de sare si piper. That's it! Enjoy!
Ingrediente:
- pastai verzi (3-4 maini pline, nu, nu le-am cantarit)
- doi cartofi noi fierti in coaja (spalati bine inainte, evident)
- 3 cepe verzi
- cateva rosii cherry
- ulei de masline
- parmezan dat prin razatoare (un pumn. mai bine doi)
- seminte de susan negru
- otet balsamic
- sare, piper
How to:
Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se caleste ceapa apoi se adauga pastaile pana se rumenesc si ele. Adaugati 3 linguri de apa si puneti un capac sa se innabuse putin pastaile daca raman prea tari. Eu oricum le prefer mai "al-dente". Luati de pe foc si adaugati parmezanul peste pastai cat sunt inca fierbinti. Taiati felii cartofii, amestecati-i cu fasolea verde si cu rosiile taiate. Presarati semintele de susan negru, usor rumenite intr-o tigaita. Stropiti cu otet balsamic si potriviti de sare si piper. That's it! Enjoy!
Comments
Post a Comment
Talk to me!