Salata de fasole verzi.

Cand ti-e cald si vrei o salata dar nu chiar o salata, ceva asa mai satios dar nu chiar carne.



Ingrediente:

  • pastai verzi (3-4 maini pline, nu, nu le-am cantarit)
  • doi cartofi noi fierti in coaja (spalati bine inainte, evident)
  • 3 cepe verzi
  • cateva rosii cherry
  • ulei de masline
  • parmezan dat prin razatoare (un pumn. mai bine doi)
  • seminte de susan negru
  • otet balsamic
  • sare, piper

How to:


Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se caleste ceapa apoi se adauga pastaile pana se rumenesc si ele. Adaugati 3 linguri de apa si puneti un capac sa se innabuse putin pastaile daca raman prea tari. Eu oricum le prefer mai "al-dente". Luati de pe foc si adaugati parmezanul peste pastai cat sunt inca fierbinti. Taiati felii cartofii, amestecati-i cu fasolea verde si cu rosiile taiate. Presarati semintele de susan negru, usor rumenite intr-o tigaita. Stropiti cu otet balsamic si potriviti de sare si piper. That's it! Enjoy!


Comments